O.C.M.W.
Veurnestraat 22 , 8970 Poperinge
Tel: 057 33 33 00
Fax: 057 33 90 39
Ocmw Poperinge Ocmw Poperinge
U bent hier: Home>LDC De Bres - 057 34 66 24>Activiteiten

Activiteiten

Beste Bres-bezoeker,

De lente is in het land, de zon schijnt, de bloemen bloeien en … we hebben sinds april een aantal nieuwe buurtbewoners in het kabbelende beekje nabij De Bres.

Ook hebben we een nieuwe collega, Gilles D’Hooghe. Hij zal halftijds ons team versterken in de plaats van Tine Van Biervliet die terug voltijds als ergotherapeute werkt in Huize Proventier.

Vooraleer we eventjes gaan uitrusten in juli (De Bres is gesloten van maandag 10/07 t.e.m. 21/07) bieden we jullie nog een aantal activiteiten aan.

In mei gaat terug de 10.000 stappenclash door om zoveel mogelijk stappen te zetten. Neem ook deel aan de extra wandelingen die hiervoor georganiseerd worden. Ben je niet meer zo goed te been, maar wil je wel eens genieten van de gezonde buitenlucht? Dan kan je je inschrijven voor de georganiseerde wandeling met rolwagen in Watou.
Er zijn ook terug een aantal lezingen o.a. over veganisme en de roos i.s.m. Vormingplus. Ook tijdens het Praatcafé Dementie kom je als mantelzorger heel wat te weten over omgaan met veranderend gedrag.

We eindigen het werkjaar terug met een heerlijke BBQ. Kom dus gerust met familie en vrienden genieten van dit gezellig samenzijn.

Wil je nog meer informatie over De Bres? Spring dan gerust even binnen bij Hélène, Gilles en Charlotte.


MEI

JUNI


Sinds kort werken wij met een nieuw inschrijvings-/computerprogramma in De Bres. Hiervoor dient iedereen terug ingeschreven te worden aan de hand van een EID-reader. Gelieve daarom bij je volgende inschrijving (voor zowel lessen, activiteiten, uitstappen en restaurant) je paspoort mee te nemen.

 

Op deze pagina