O.C.M.W.
Veurnestraat 22 , 8970 Poperinge
Tel: 057 33 33 00
Fax: 057 33 90 39
Ocmw Poperinge Ocmw Poperinge
U bent hier: Home>Nieuws>Al begonnen aan je goede voornemens? #Tourneeminerale

Al begonnen aan je goede voornemens? #Tourneeminerale

Het was de voorbije jaren een overdonderend succes: meer dan 120.000 mensen schreven zich in voor Tournée Minérale. Dat betekent: de hele maand februari met goesting alcoholvrij houden. In 2019 loopt deze gezonde campagne opnieuw en kan ook jij er aan meedoen. Doen? Doen!

Februari wordt dus opnieuw dé alcoholvrije maand. Net na januari is dat het ideale moment om te bekomen van de overdaad van de feestdagen. Maar meedoen betekent helemaal niet dat je een saaie vier weken tegemoet gaat. Integendeel. Je kan voor de bezoekers bij jou thuis creatief op zoek gaan naar smakelijke alcoholvrije drankjes. Je kan op je sportclub zorgen voor verrassende alcoholvrije proevertjes. Trakteer je collega’s op het werk eens met een trendy mocktail … Hier vind je alvast wat inspiratie.

De deelnemers van Poperinge kunnen zich inschrijven in de groep ‘Stad Poperinge’, via volgende link: https://goo.gl/rKkGzQ.

Schrijf je in en zet die goede voornemens van enkele weken geleden om in daden… 😊 Combineer de alcoholvrije maand met gezonde voeding en ga nu en dan eens sporten. Het één versterkt het ander. Succes!

Nog niet overtuigd? Klik dan hier voor alle voordelen.

Terug naar nieuws