O.C.M.W.
Veurnestraat 22 , 8970 Poperinge
Tel: 057 33 33 00
Fax: 057 33 90 39
Ocmw Poperinge Ocmw Poperinge
U bent hier: Home>Sociaal Huis - 057 33 33 00>Samenwerkingsverbanden>Samenwerkingsinitiatief Eerstelijns-Gezondheidszorg

Samenwerkingsinitiatief Eerstelijns-Gezondheidszorg

OCMW Poperinge is toegetreden tot SEL MWVL
De nieuwe vzw Samenwerkingsinitiatief Eerstelijns-gezondheidszorg Midden West-Vlaanderen is de opvolger van het Samenwerkingsinitiatief Thuiszorg Ieper (afgekort SIT Ieper). 
Door het Vlaams zorgregiodecreet is het werkingsgebied van SEL MWVL heel wat groter geworden en strekt het zich uit van Poperinge tot Tielt.  Het SEL moet de samenwerking in de eerstelijnsgezondheidszorg (huisartsen en de hele thuiszorgsector) aanmoedigen en versterken. Maatschappelijk werker Eva Schaut vertegenwoordigt het OCMW Poperinge in het SEL MWVL.

Daarnaast werd deze SEL-regio verdeeld in verschillende Lokale Antennesteunpunten (LAS). Het LAS Poperinge/Vleteren met Sofie Vieren (verantwoordelijke thuisverpleging OLV Gasthuis) als voorzitter en Eva Schaut (maatschappelijk werker thuiszorg OCMW Poperinge) als secretaris bevordert de regionale samenwerking tussen de eerstelijns thuiszorgdiensten.

Info via Sociale Kaart.

 

Op deze pagina