O.C.M.W.
Veurnestraat 22 , 8970 Poperinge
Tel: 057 33 33 00
Fax: 057 33 90 39
Ocmw Poperinge Ocmw Poperinge
U bent hier: Home>Buurtdiensten>Infopunt in Proven en Roesbrugge

Infopunt in Proven en Roesbrugge

Om de dienstverlening op het platteland en meer specifiek in Roesbrugge/Haringe en Proven te verbeteren werd Filip Dejaegher, maatschappelijk werker, als buurtwerker aangesteld. De buurtwerker zal bijdragen tot het bevorderen van de leefbaarheid en de bewoners zoveel mogelijk ondersteunen.

Om het direct contact met de buurtwerker te bevorderen en de dienstverlening van het OCMW toegankelijker te maken, organiseren we op maandag een wekelijkse zitdag:

  • van 10u tot 12u in de bibliotheek, Provenplein 29 in Proven, tel. 057/30 07 86

!!!   Wegens verbouwingswerken aan de bibliotheek van Roesbrugge verhuist het OCMW-infopunt tijdelijk van locatie. Voor vragen over de buurt, de leefbaarheid in het dorp, welzijn, individuele problemen en inlichtingen van allerlei aard kunnen inwoners van Roesbrugge-Haringe en Proven voortaan terecht in de bibliotheek van Proven, Provenplein 29, elke maandag van 14u tot 17u.

De inwoners van Roesbrugge/Haringe en Proven kunnen er terecht met alle vragen over de buurt, de leefbaarheid in het dorp, welzijn, individuele problemen, inlichtingen van allerlei aard.

 

 

 

Meer Info & bijlagen

Info Roesbrugge - Info Roesbrugge
Info Proven - Info Proven

Op deze pagina