O.C.M.W.
Veurnestraat 22 , 8970 Poperinge
Tel: 057 33 33 00
Fax: 057 33 90 39
Ocmw Poperinge Ocmw Poperinge
U bent hier: Home>LDC De Bres - 057 34 66 24>Activiteiten>Hobbylessen

Hobbylessen

Gespreksgroep Engels

De kans is groot dat ook jij dagelijks Engelse woorden gebruikt. Denk maar aan aftershave, bed and breakfast of skateboard.

Hoeft het dan nog gezegd te worden dat Engels - naast het West-Vlaams - de wereldtaal bij uitstek is ? Het is de officiële taal  in meer dan 60 landen en heeft om en bij de 335 miljoen moedertaalsprekers. Daarnaast is Engels de 'language' waarin mensen communiceren op het internet, in de politiek, in het bedrijfsleven en het toerisme.

Sta je te springen om het Engels te ontdekken of verder te perfectioneren ? Wil je je vlot een weg banen door London of New York ? Of wil je eindelijk weten waar je favoriete Engelse song over gaat ? Wat je beweegredenen ook zijn, een gespreksgroep Engels geeft je zeker en vast voldoening. Je leert communiceren in verschillende situaties. Grammatica en woordenschat zijn bij ons geen doel op zich, maar middelen die je helpen om de taal beter te beheersen.

Heb je interesse om in te schrijven in de gespreksgroep Engels ? Geef ons dan zeker een seintje. We broeden al een tijdje op het idee om een gespreksgroep Engels op te starten, maar enkel bij voldoende interesse kunnen we onze plannen concreet maken. Laat dus zeker van je horen, wij helpen je graag.

 

Op deze pagina