O.C.M.W.
Veurnestraat 22 , 8970 Poperinge
Tel: 057 33 33 00
Fax: 057 33 90 39
Ocmw Poperinge Ocmw Poperinge
U bent hier: Home>LDC De Bres - 057 34 66 24>Aanleunflats

Aanleunflats

Aanleunflat te huur

Het Lokaal Dienstencentrum De Bres heeft een aanleunflat te huur.

Ben je op zoek naar een uniek gelegen flat, vlakbij het centrum ? De flats zijn aangepast, hebben modern comfort en zijn rolstoeltoegankelijk. De verpleeg- en zorgequipe van het woonzorgcentrum Huize Proventier verzekert de zorgpermanentie bij een noodoproep. Doordat de flats gelegen zijn in het gebouw van het dienstencentrum kun je genieten van de gemeenschappelijke voorzieningen, het gezelschap van de bezoekers van het LDC, dichte begeleiding van het Thuiszorgkruispunt, ... Kortom, enkel voordelen.

Voor al je vragen en een inschrijving kun je terecht bij de sociale dienst  woonzorgbeleid Janne Simpelaere, 057 34 65 00 of socialedienst@huizeproventier.be.


De 4 aanleunflats zijn uniek gelegen vlakbij het centrum. Drie van de vier appartementen bieden een uniek zicht op het stadspark. De ruime flats (69m² - 86m² - 90m² - 95m²) zijn afgewerkt met geïnstalleerde keuken en badkamer en zijn rolstoeltoegankelijk.

In het gebouw kunnen de bewoners van de vier appartementen genieten van de voorzieningen die  het LDC De Bres ter plaatse ontwikkelt. De verpleeg- en zorgequipe van het WZC Huize Proventier verzekert de zorgpermanentie voor de bewoners van de flats.

Aanvragers moeten de leeftijd van 60 jaar bereikt hebben en nog voldoende zelfredzaam zijn om zelfstandig hun leven te organiseren maar mogen een beginnende, beperkte zorgbehoefte hebben.

Kandidaat-bewoners kunnen zich voor meer informatie aanmelden bij Janne Simpelaere, 057 34 65 00. Elke aanvraag wordt individueel onderzocht en behandeld.

GENIET ALS OUDERE VAN EEN IDEALE EN AANGEPASTE OMGEVING !

 

Op deze pagina