O.C.M.W.
Veurnestraat 22 , 8970 Poperinge
Tel: 057 33 33 00
Fax: 057 33 90 39
Ocmw Poperinge Ocmw Poperinge
U bent hier: Home>ALGEMEEN>Vacatures OCMW Poperinge>Hoofdmaatschappelijk werker en Diensthoofd bewonerszorg

Hoofdmaatschappelijk werker en Diensthoofd bewonerszorg

Poperinge biedt ruimte aan zo’n 20.000 inwoners en wil een uitnodigende en uitdagende stad zijn met ambitie.  Samen met haar diensten, andere overheden en partners wil het bestuur werk maken van een eigentijdse lokale overheid, met moderne en adequate dienstverlening, een aangename en verzorgde werk- en leefomgeving. Kortom, een Kei van een stad voor al haar inwoners en bezoekers.

OCMW Poperinge en Woonzorgcentrum Huize Proventier hebben een pak ambitieuze doelstellingen. Om al deze doelstellingen te helpen realiseren, gaat het bestuur over tot een selectie met wervingsreserve van een dynamische en gedreven (m/v):.

Hoofdmaatschappelijk werker

(vastbenoemd – voltijds – B4-B5 weddeschaal)

Verwacht:

  • Beschikken over een bachelordiploma of een diploma hoger onderwijs van het korte type richting maatschappelijk werk of hiermee gelijkgesteld en minstens 4 jaar nuttige ervaring als maatschappelijk werker hebben. 

Diensthoofd bewonerszorg

(vastbenoemd – voltijds – BV5 weddeschaal)

Verwacht:

  • Beschikken over een bachelordiploma verpleegkunde, het vroegere diploma gegradueerd verpleegkundige of hiermee gelijkgesteld en minstens 4 jaar als verpleegkundige of als leidinggevende gewerkt hebben;
  • OF beschikken over een bachelordiploma ergotherapeut of kinesitherapeut en minstens 4 jaar als leidinggevende gewerkt hebben in de zorgsector.

Biedt:

  • Vaste benoeming na het doorlopen van de proefperiode.
  • Boeiende en afwisselende job met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding.

Solliciteren:

Wens je je kandidaat te stellen, stuur dan je sollicitatiebrief, samen met je curriculum vitae en een kopie van het vereiste diploma/bewijs van beroepservaring op aan de Voorzitter van het OCMW, Veurnestraat 22, 8970 Poperinge, uiterlijk op 22/12/2017.

Je kandidatuur indienen kan via aangetekende brief (de poststempel geldt als bewijs), per e-mail t.a.v. kristel.marchand@poperinge.be ofwel door afgifte aan de onthaalbalie van het Sociaal Huis (Veurnestraat 22) tegen bericht van ontvangst.  Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de ontvangst van je kandidatuur.

Meer info :

Meer informatie kun je terugvinden in de infobundel.

Wil je na het lezen van de infobundel nog meer weten over de inhoud van deze job, wat we van jou verwachten, welke uitdagingen jou te wachten staan ? Neem gerust contact op met mevr. Kristel Marchand van de personeelsdienst (057/30 98 72 – kristel.marchand@poperinge.be).

 

Meer Info & bijlagen

Infobundel Hoofdmaatschappelijk werker - Infobundel Hoofdmaatschappelijk werker
Infobundel Diensthoofd bewonerszorg - Infobundel Diensthoofd bewonerszorg

Op deze pagina