O.C.M.W.
Veurnestraat 22 , 8970 Poperinge
Tel: 057 33 33 00
Fax: 057 33 90 39
Ocmw Poperinge Ocmw Poperinge
U bent hier: Home>Buurtdiensten>Buurtsalon Roesbrugge

Buurtsalon Roesbrugge

Het buurtsalon in Roesbrugge werd op 1 september geopend. Met het engagement van de lokale verenigingen en de inwoners wordt het zeker en vast een leuke plaats om te vertoeven.

Dit is alvast het activiteitenprogramma:

Elke maandag: zitdag maatschappelijk werker

Heb je vragen over de buurt, de leefbaarheid van het dorp, welzijn, individuele problemen of nood aan inlichtingen van allerlei aard ? Wekelijks op maandagnamiddag van 14u tot 17u houdt Filip Dejaegher, maatschappelijk werker, daar zijn zitdag.


Elke vrijdagnamiddag: bibliotheek

De bibliotheek is wekelijks open op vrijdagnamiddag van 14u tot 18u. Je kan er de krant lezen en surfen op internet op een publieke computer of op je eigen toestel.


Dinsdag 23 oktober: eerste deel infosessie smartphone

Tijdens de digitale week gaan 2 infosessies over de aankoop en gebruik van de smartphone door. Tijdens het eerste deel wordt meer uitleg gegeven over de soorten en aandachtspunten bij de aankoop van een smartphone. De sessie gaat door van 14u tot 16u15. Prijs: 2 euro per infosessie (incl. koffie).


Dinsdag 27 november: tweede deel infosessie smartphone

Op 27 november wordt er ingegaan op het gebruik van de smartphone. De sessie gaat door van 14u tot 16u15. Prijs: 2 euro per infosessie (incl. koffie).


Verjaardagsfeest 80-plussers

Om de drie maanden worden de jarige 80-plussers uitgenodigd voor een gezellig verjaardagsfeest met koffie en taart.


Het buurtsalon kan ook gehuurd worden voor een activiteit of vergadering. Meer informatie kan je verkrijgen bij de dienst Cultuur.

Ook het buurtsalon heeft nood aan heel wat helpende handen, wat vrijwilligers. Interesse ? Neem dan zeker contact op met Charlotte.

Het Buurtsalon vind je in de Prof. Rubbrechtstraat 97 A in Roesbrugge.

 

Op deze pagina