O.C.M.W.
Veurnestraat 22 , 8970 Poperinge
Tel: 057 33 33 00
Fax: 057 33 90 39
Ocmw Poperinge Ocmw Poperinge
U bent hier: Home>Intranet>Stadskrant

Stadskrant

De stadskrant komt maandelijks in bijna 10000 Poperingse brievenbussen terecht. Heb je info die relevant is voor de bewoners van Poperinge, bezorg die dan aan iemand van de redactieraad.

👉 Hoe lever je input aan?

  • Voor de stadskrant:
    Bezorg je insteek altijd vóór de redactieraad samenkomt aan de dienst Communicatie, of aan de vertegenwoordiger van je dienst in de redactieraad. De redactieraad bespreekt dan je voorstel, koppelt terug na de redactieraad en bezorgt je eventueel ook de deadline voor je tekst.

  • Voor de UiT-kalender:
    Geef je activiteit zeker tegen de 10e van de maand vóór verschijning in op de UiT-databank. Meer info, handleiding en tips & tricks vind je op de website.

👉 Zorg voor kwalitatieve foto's

Moet je foto's aanleveren voor de stadskrant? Weet dan dat die voor drukwerk in hoge resolutie moeten zijn. Ga uit van een minimale grootte van 2 MB om voor de stadskrant te kunnen dienen.

👉 Respecteer de deadlines

Geef je info voor de redactieraad zeker tijdig door; en respecteer de deadline voor je tekst en voor de UiT-kalender. De data van de volgende redactieraad, deadline voor de teksten en verschijning vind je hieronder:

Redactieraad

Deadline teksten

Verschijning

5 september

10 oktober

31 oktober - SK november

9 oktober

6 november

28 november - SK december

31 december - SK januari

 👉 Een oudere stadskrant terugvinden?

Je vindt alle nummers vanaf 2017 terug op het digitale platform ISSUU.

 

Foto's

Op deze pagina