O.C.M.W.
Veurnestraat 22 , 8970 Poperinge
Tel: 057 33 33 00
Fax: 057 33 90 39
Ocmw Poperinge Ocmw Poperinge
U bent hier: Home>LDC De Bres - 057 34 66 24>Resto en bistro

Resto en bistro

RestoFoto1

Restaurant De Bres is een ontmoetingsplaats waar ‘s middags een dagschotel kan genuttigd worden. Resto Proventier staat open voor iedereen die een warme maaltijd wenst te eten in het dienstencentrum (bistro Huize Proventier - Doornstraat 4 Poperinge) en richt zich in het bijzonder naar senioren en kansarmen.  

In bistro Lucien De Gheus (Veurnestraat 15 Poperinge) kan je terecht voor een drankje, hapje, ... Ook kan je daar op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes. Spring eens binnen, hoogstwaarschijnlijk staat het nieuws op, kan je bladeren in de krant, of kan je met de aanwezige vrijwillers of andere bezoekers een praatje maken. Kortom, bistro Lucien De Gheus is de ideale plaats om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen van alle dag.


NIEUW: cadeaubonnen restaurant.

De feestdagen staan voor de deur. Zin om een kleine attentie te geven aan een familielid, een vriend of een buur ? Ook in De Bres kan je terecht voor het ideale eindejaarscadeau. Koop één of meerdere cadeaubonnen die gebruikt kunnen worden voor een maaltijd in Resto Proventier. De bonnen kunnen enkel aangekocht worden in De Bres (Veurnestraat 15). De prijs is afhankelijk van het tarief van de ontvanger van de cadeaubon.

 

 

Meer Info & bijlagen

Menu december - Menu december
Menu november - Menu november
Folder thuisbezorgde maaltijden en resto De Bres - Folder thuisbezorgde maaltijden en resto De Bres

Foto's

Op deze pagina